Draadloze temperatuurmeting

Draadloze temperatuurmeting

Wilt u graag een correcte draadloze temperatuurmeting uitvoeren? Dan biedt AS Sensors de passende sensoren. De draadloze temperatuur sensor van AE Sensors zendt draadloos de temperatuur naar een ontvanger. De sensor kan over lange afstanden data verzenden zonder dat er een kabel en voeding aan de temperatuur sensor zit. Deze draadloze temperatuur sensoren zijn zeer robuust en onder andere geschikt voor industriële toepassingen. Er kunnen daarnaast ook meerdere sensoren op 1 ontvanger worden aangesloten.

Wilt u meer weten over de temperatuursensoren van AE Sensors? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op!

LoRa draadloze temperatuurmeting

Onze nieuwste generatie sensoren zijn ontwikkeld op basis van het LoRa netwerk. LoRa staat voor het Engelse ‘long range’ ook wel: lange afstand. Hiermee wordt gedoeld op de grote afstanden die kunnen worden overbrugd.

De frequentie van het aantal temperatuurmetingen is variabel en op afstand in te regelen. Al deze metingen worden via een gateway naar beveiligde servers gestuurd. Van de data worden grafieken gegenereerd die inzichtelijk zijn via ons online dashboard. Zo kunt u nauwkeurig traceren waar zich in het leiding-tracé mogelijke risico’s bevinden als het gaat om legionellabesmettingen.

AE Sensors is uw partner

Maast naast temperatuursensoren kunt u voor veel meer sensoren terecht bij AE Sensors. Wij bieden meer dan 300 typen sensoren aan. Voor zowel het opmeten van trilling, druk, flow, niveau en nog veel meer. Bekijk ons volledig aanbod sensoren op de website. Al meer dan 25 jaar maakt AE Sensors meetoplossingen op maat. Dat doen wij voor een veelzijdig klantenbestand. Denk aan diverse industrieën, overheden, instellingen en bedrijven.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over de temperatuursensoren? Of over de toepassing van onze sensoren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Liever uw vraag direct stellen? Dan kunt u ons telefonisch bereiken via (0)78 621 31 52.

AE Sensors: altijd een meetoplossing op maat!