Draadloze temperatuursensor

Draadloze temperatuursensor

Bent u op zoek naar een bedrijf, waar u een draadloze temperatuursensor bij kunt kopen? Dan bent u bij AE Sensors zeker aan het juiste adres! Wij zijn inmiddels al meer dan 25 jaar een begrip in de wereld van sensoren. Of het nu gaat om een offshore-applicatie op 3 kilometer diepte in de Golf van Mexico of een uiterst nauwkeurige, nanometer resolutie, lengtemeting op een machine die wafers produceert; wij hebben de juiste kennis en producten in huis om tot de ideale meetoplossing te komen.

Wilt u meer informatie over onze producten en/of onze dienstverlening? Twijfel niet en maak een afspraak om langs te komen in onze showroom.

Draadloze temperatuursensor | AE Sensors heeft het in huis!

Maar waarom zou u nou juist voor AE Sensors moeten kiezen? Wij hebben ervaring met het leveren van sensoren met allerlei verschillende functies en voor een grote diversiteit aan branches. Daarom bent u bij ons altijd aan het juiste adres; ongeacht uw wensen en eisen. Daarnaast leveren wij ook extra support bij de geleverde systeemoplossing. Zo krijgt u een snelle reactie op uw mail, wordt de telefoon direct opgenomen en kunt u zelfs via onze website chatten met een van onze medewerkers. Dat stukje service is namelijk wat u verdient.

Onze experts kijken graag op maat met u mee naar de meest passende meetoplossing voor uw situatie. Wij kunnen in onze werkplaats, die bestaat uit kalibratie- en testruimtes, een product naar uw wensen en eisen fabriceren.

Meer informatie over AE Sensors?

Kunnen wij u helpen met een draadloze temperatuursensor, zoekt u nog andere producten óf kunnen wij nog enkele vragen van u beantwoorden? Wacht dan niet en neem direct contact met ons op. Onze medewerkers helpen u graag verder!