Trilling meten

Druk sensor

Als u op zoek bent naar een betaalbare, kwalitatieve én betrouwbare druk sensor, dan bent u bij AE Sensors zeker aan het juiste adres! Wij zijn inmiddels al meer dan 30 jaar een begrip in de wereld van sensoren en systemen. Of het nu gaat om een offshore-applicatie op 3 kilometer diepte in de Golf van Mexico of een uiterst nauwkeurige, nanometer resolutie, lengtemeting op een machine die wafers produceert; wij hebben de juiste kennis en producten in huis om tot de ideale meetoplossing te komen.

Wilt u meer informatie over het kostenplaatje bij onze producten? Twijfel niet en vraag vrijblijvend een offerte aan. Een van onze medewerkers zal snel met een passend prijsvoorstel komen.

Druk sensor kopen? AE Sensors staat voor u klaar!

AE Sensors levert al meer dan 30 jaar sensoren aan bedrijven, die in veel verschillende branches actief zijn. Onze klanten hebben keuze uit meer dan 300 verschillende typen van sensoren, systemen en aanverwante producten. Hierbij leveren wij sensoren en systemen voor het meten van druk, verschildruk, niveau, flow, lengte, positie, trilling, versnelling, snelheid, kracht, gewicht, moment, hoek, hoeksnelheid, inclinatie, drukverdeling middels folie en detectie van gassen.

Maar wat als het benodigde product voor uw gewenste situatie niet in ons standaard leveringsprogramma zit? Geen probleem! Wij ontwikkelen namelijk ook geschikte oplossingen in de vorm van sensoren en systemen in eigen huis. Wij kunnen namelijk in onze werkplaats, die bestaat uit kalibratie- en testruimtes, een product naar uw wensen en eisen fabriceren. Zo zorgen wij ervoor dat wij u dé service kunnen bieden, die u van een professionele organisatie mag verwachten.

Meer weten?

Kunnen wij iets voor u betekenen in uw zoektocht naar een druk sensor óf heeft u nog enkele vragen voor ons? Wacht dan niet en neem direct contact met ons op voor meer informatie. Tot ziens bij AE Sensors!

Vraag nu extra informatie op