Trilling meten

Drukkracht meten

Wilt u een bepaalde drukkracht meten en bent u op zoek naar een product die dit voor u kan realiseren? Dan bent u bij AE Sensors helemaal aan het juiste adres! Wij zijn al 30 jaar lang dé specialist in sensoren en systemen voor precieze metingen voor allerlei verschillende branches. Of het nu gaat om een offshore-applicatie op 3 kilometer zeediepte of een uiterst nauwkeurige, nanometer resolutie, lengtemeting op een machine die wafers produceert; wij hebben de juiste kennis en producten in huis om tot een passende meetoplossing te komen.

Bent u benieuwd geworden naar onze druk sensoren en/of kracht sensoren? Maak direct een afspraak met een van onze deskundige medewerkers! Zij kijken graag met u mee naar een geschikte meetoplossing voor uw situatie.

Drukkracht meten | AE Sensors is uw specialist!

AE Sensors levert inmiddels al meer dan 30 jaar sensoren aan bedrijven, die in veel verschillende branches actief zijn. Onze klanten hebben keuze uit meer dan 300 verschillende typen van sensoren, systemen en aanverwante producten. Hierbij leveren wij sensoren en systemen voor het meten van druk, verschildruk, niveau, flow, lengte, positie, trilling, versnelling, snelheid, kracht, gewicht, moment, hoek, hoeksnelheid, inclinatie, drukverdeling middels folie en detectie van gassen.

Hebben wij uw gewenste product niet in ons assortiment? Geen zorgen! AE sensors beschikt over een speciale werkplaats, bestaande uit kalibratie- en testruimtes, waar wij producties en aanpassingen kunnen fabriceren. Zo kunnen wij voor ieder bedrijf een geschikt product op maat laten maken.

Neem contact met ons op!

Kunnen wij iets voor u betekenen in uw zoektocht naar een product voor drukkracht meten? Vraag direct en vrijblijvend een offerte bij ons aan. Wij zullen snel met een passend prijsvoorstel voor uw situatie komen. Tot ziens bij AE Sensors!