Capacitieve sensor

Drukverschil sensor

Bent u op zoek naar een drukverschil sensor? Dan moet u zeker bij AE Sensors zijn! Wij staan bekend om het leveren van veel verschillende soorten sensoren, die in veel verschillende branches kunnen worden toegepast. We zijn niet voor niets al meer dan 25 jaar een begrip in de wereld van de sensoren! In ons assortiment kunt u vinden welke verschillende soorten druksensoren wij allemaal verkopen, met daarbij de juiste specificaties.

Benieuwd naar wat AE Sensors voor u kan betekenen of heeft u nog vragen over onze producten? Neem gerust contact met ons op!

Drukverschil sensor van AE Sensors

AE Sensors heeft een zeer divers assortiment met producten voor iedere meting. Al bijna 25 jaar zijn wij uw betrouwbare partner op het gebied van sensoren. Onze experts hebben jarenlange ervaring en zijn in staat om voor iedere situatie een passende meetoplossing te vinden. Van off-shore applicatie tot aan een zeer nauwkeurige lengtemeting, AE sensors heeft voor iedere meting een oplossing.

Staat uw product niet in ons assortiment? Ook dan kunt u bij ons terecht. Wij kunnen namelijk een geschikt product voor u op maat maken. Wij beschikken over een werkplaats met kalibratie- en testruimte waar wij producties kunnen uitvoeren. AE sensors helpt u altijd bij een passende meetoplossing op maat. Ook beschikken wij over een opleidingsruimte waar cursussen gegeven kunnen worden voor producten en productgroepen, wanneer er uitgebreide begeleiding nodig is.

Heeft u vragen? Kom met ons in contact!

Bij vragen staan we uiteraard graag voor u klaar. Onze medewerkers gaan met u in gesprek en helpen u verder. Daarnaast is het ook mogelijk om direct online een offerte op te vragen, zodat u weet waar u aan toe bent qua kosten. AE Sensors staat voor u klaar!