Trilling meten

Gasdetector kopen

Wilt u een kwalitatieve gasdetector kopen? Dan bent u bij AE Sensors helemaal aan het juiste adres! Wij leveren en produceren sensoren en systemen om gassen, druk, niveau, flow, lengte, positie, temperatuur en nog veel meer verschillende factoren te kunnen meten. Wij zijn inmiddels al meer dan 30 jaar lang een begrip in deze branche en hebben veel ervaring op kunnen doen in het toepassen van de juiste meetoplossing voor verschillende situaties.

Zoekt u naar een product dat niet in onze collectie staat? Geen zorgen. Maak een afspraak om langs te komen in onze showroom, zodat onze specialisten op maat met u mee kunnen kijken naar uw gewenste situatie.

Gasdetector kopen? AE Sensors is uw specialist!

Maar waarom zou u nu juist voor ons moeten kiezen? Wij hebben ervaring met het leveren van sensoren met allerlei verschillende functies én voor een grote diversiteit aan branches. Daarom bent u bij ons altijd aan het juiste adres; ongeacht uw wensen en eisen. Daarnaast leveren wij ook extra support bij de geleverde systeemoplossing. Zo krijgt u een snelle reactie op uw mail, wordt de telefoon direct opgenomen en kunt u zelfs via onze website chatten met een van onze medewerkers. Dat extra stukje service is namelijk wat u verdient.

Wij bieden voornamelijk gassensoren voor verbrandingen (koolwaterstoffen) en giftige gassen, voor alcohol, organische oplossingen, CFC, HCFC, luchtkwaliteit, koolmonoxide, geurdetectie, waterdamp, uitlaatgassen en nog enkele andere aspecten aan. Daarnaast hebben wij ook sensoren voor de meting van relatieve vochtigheid en zuurstofconcentratie.

Neem contact op!

Kunnen wij iets voor u betekenen in uw zoektocht naar ondersteuning bij een gasdetector kopen? Vraag vrijblijvend een offerte via onze website aan of neem voor overige vragen gerust even contact met een van onze specialisten op. Blijf op de hoogte en volg ons op Facebook. Tot ziens bij AE Sensors!