Trilling meten

Gaslucht herkennen

Bent u op zoek naar een kwalitatieve sensor voor een gaslucht herkennen? Dan bent u bij AE Sensors helemaal aan het juiste adres! Wij leveren en produceren sensoren en systemen om druk, niveau, flow, lengte, positie, temperatuur en veel meer verschillende factoren te kunnen meten. Wij zijn inmiddels al meer dan 30 jaar lang een begrip in deze branche en hebben veel ervaring op kunnen doen in het toepassen van de juiste meetoplossing voor verschillende situaties.

Gaslucht herkennen

Zoekt u naar een product dat niet in onze collectie staat? Geen zorgen. Maak een afspraak om langs te komen in onze showroom, zodat onze specialisten op maat met u mee kunnen kijken naar uw gewenste situatie.

Gaslucht herkennen? AE Sensors is uw specialist!

Wij bieden voornamelijk gassensoren voor verbrandingen (koolwaterstoffen) en giftige gassen, voor alcohol, organische oplossingen, CFC, HCFC, luchtkwaliteit, koolmonoxide, geurdetectie, waterdamp, uitlaatgassen en nog enkele andere aspecten aan. Daarnaast hebben wij ook sensoren voor de meting van relatieve vochtigheid en zuurstofconcentratie.

Onze experts kijken graag op maat met u mee naar de meest passende meetoplossing voor uw gewenste situatie. Daarnaast kunnen wij in onze werkplaats, die bestaat uit meerdere kalibratie- en testruimtes, ook een product naar uw wensen en eisen fabriceren. Bij ons krijgt u dus altijd de service, die u van een professionele organisatie mag verwachten.

Kom in contact!

Kunnen wij iets voor u betekenen in uw zoektocht naar een sensor voor een gaslucht herkennen? Vraag dan direct een offerte bij ons aan, zodat wij de mogelijkheden met u kunnen bespreken. Daarnaast kunt u ook een kijkje nemen in onze winkel. Als u nog vragen voor ons heeft, dan kunt u natuurlijk ook altijd even contact met ons opnemen. Tot ziens bij AE Sensors!