Gewicht sensor

Gewicht sensor

Wilt u meer informatie over de functionaliteiten van een gewicht sensor? Óf heeft u zich al ingelezen en bent u op zoek naar een bedrijf dat deze sensor op voorraad heeft? In beide gevallen bent u bij AE Sensors helemaal aan het juiste adres! We zijn al 25 jaar een begrip in de wereld van sensoren en systemen, die voor meerdere branches gebruikt kunnen worden. In onze webshop kunt al deze producten terugvinden.

Zoekt u een product dat niet in onze collectie staat? Geen zorgen. Maak een afspraak en wij kijken graag op maat met u mee naar de mogelijkheden.

Gewicht sensor | AE Sensor is uw betrouwbare partner!

Gewichtssensoren zetten een gewicht of kracht die erop wordt uitgeoefend om in een signaal. Wanneer een last op een gewichtssensor wordt geplaatst, verandert de weerstand, wat een verandering van de uitgangsspanning veroorzaakt.

Maar hoe kan het dan precies dat de gewicht sensoren niet in ons assortiment staan? Dit komt door het feit dat wij deze sensoren vaak voor onze klanten op maat laten maken. Zo kan het bijvoorbeeld in de ene branche, van lichte gewichten, gaan om precisiewerk, waarbij het in een andere branche juist om zware gewichten gaat. Daarom beschikken wij over een speciale werkplaats, bestaande uit kalibratie- en testruimtes, waar wij producties en aanpassingen kunnen laten maken. Op deze manier kunnen wij voor ieder bedrijf een geschikt product op maat laten maken.

Neem contact met AE Sensors op!

Wilt u een gewicht sensor op maat laten maken of heeft u nog vragen over andere producten? Wacht niet en neem direct contact met een van onze medewerkers op. Wij kijken graag op maat met u mee naar de verschillende mogelijkheden voor uw situatie.