Trilling meten

Hand held displays

Zoekt u naar hand held displays voor Loadcellen, koppelopnemers, druksensoren en/of andere transducers gebaseerd op bruguitgangen? Dan bent u bij AE Sensors helemaal aan het juiste adres! Wij hebben een uitgebreid en divers assortiment aan producten, die functioneel zijn voor iedere meting. Wij zijn al meer dan 30 jaar een betrouwbare partner op het gebied van sensoren. Door de jarenlange ervaring van onze vakmensen zijn wij in staat om voor iedere situatie een passende meetoplossing te vinden; ook als u een product op maat nodig heeft.

Zoekt u een product dat niet in onze collectie staat? Geen zorgen. Maak een afspraak en wij kijken graag op maat met u mee naar de mogelijkheden.

Hand held displays | AE Sensors is uw betrouwbare partner!

Onze klanten hebben keuze uit meer dan 300 verschillende typen van sensoren, systemen en aanverwante producten. Hierbij leveren wij sensoren en systemen voor het meten van druk, verschildruk, niveau, flow, lengte, positie, trilling, versnelling, snelheid, kracht, gewicht, moment, hoek, hoeksnelheid, inclinatie, drukverdeling middels folie en detectie van gassen.

Maar wat is nu precies de functie van onze hand held displays? Het zijn draagbare uitlezingen voor Loadcellen, koppelopnemers, druksensoren en/of andere transducers gebaseerd op bruguitgangen. Display gevoed door twee AA-batterijen, behuizing IP65. De displays zijn optioneel te verkrijgen met een RS-232 uitgang. Het display is TEDS ingeschakeld voor automatische sensorkalibratie.

Kom in contact met AE Sensors!

Kunnen wij iets voor u betekenen in uw zoektocht naar verschillende hand held displays óf heeft u nog enkele vragen voor ons? Neem in beide gevallen gerust even contact met ons op! Voor meer informatie over (de prijzen van) onze producten kunt u natuurlijk ook vrijblijvend een offerte via onze website aanvragen.