Koolmonoxide detector

Koolmonoxide detector

Bent u op zoek naar een koolmonoxide detector voor uw woning of pand? Wij, van AE Sensors, kijken graag op maat met u mee en kunnen u verder helpen! Wij staan graag voor u klaar als het gaat om de levering van allerlei soorten sensoren, waaronder zowel digitale als analoge temperatuursensoren. Ontdek ons uitgebreide assortiment aan sensoren en systemen via onze website en vind de meest passende oplossing voor uw situatie!

Wilt u meer informatie over het kostenplaatje bij onze producten? Twijfel niet en vraag vrijblijvend een offerte aan. Een van onze medewerkers zal snel met een passend prijsvoorstel komen.

Koolmonoxide detector | AE Sensors helpt u verder!

AE Sensors levert al meer dan 30 jaar sensoren aan bedrijven, die in veel verschillende branches actief zijn. Onze klanten hebben keuze uit meer dan 300 verschillende typen van sensoren, systemen en aanverwante producten. Hierbij leveren wij sensoren en systemen voor het meten van druk, verschildruk, niveau, flow, lengte, positie, trilling, versnelling, snelheid, kracht, gewicht, moment, hoek, hoeksnelheid, inclinatie, drukverdeling middels folie en detectie van gassen.

Maar welk soort sensoren bieden wij dan precies aan voor gasdetectie? Wij bieden voornamelijk gassensoren voor verbrandingen (koolwaterstoffen) en giftige gassen, voor alcohol, organische oplossingen, CFC, HCFC, luchtkwaliteit, koolmonoxide, geurdetectie, waterdamp, uitlaatgassen en nog enkele andere aspecten aan. Daarnaast hebben wij ook sensoren voor de meting van relatieve vochtigheid en zuurstofconcentratie.

Meer informatie over AE Sensors?

Kunnen wij iets voor u betekenen in uw zoektocht naar een koolmonoxide detector óf heeft u nog enkele vragen over onze producten? Maak direct een afspraak met een van onze medewerkers om de verschillende mogelijkheden te bespreken. Voor verdere vragen kunt u natuurlijk ook altijd even contact met ons opnemen.