Lichtsensoren

Als u op  zoek bent naar lichtsensoren dan bent u bij AE Sensors helemaal op de juiste plek. Al meer dan 25 jaar zijn wij experts op het gebied van sensoren en meetoplossingen. De lichtsensoren van AE Sensors kunnen onder andere gebruikt worden voor toepassingen als afstandsmeting. Daarnaast hebben wij nog veel meer soorten sensors. Denk hierbij aan niveau opnemers, lengte en positie sensors, flow meters, gas sensoren en nog veel meer. AE Sensors heeft een zeer divers assortiment met producten voor iedere meting. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. Wij informeren u graag!

AS Sensors lichtsensoren en meetoplossingen op maat

AE Sensors beschikt over een eigen mechanische werkplaats. Hierdoor zijn wij in staat allerlei sensoren op maat te maken. Dus welk vraagstuk of applicatie u ook heeft, bij AE Sensors hebben wij antwoord op elke vraag. Naast metingsensoren voor verschillende doeleinden zoals het meten van  positie, trilling, versnelling, snelheid, kracht, gewicht en moment, ontwikkelen wij tevens data-acquisitie systemen. Ook leveren wij radiotelemetrie en PCM High-Speed Data-Acquisitie en verwerking, radio telemetrie & radio besturing.

Kortom, een specialist op het gebied van sensoren en meetoplossingen. Weet u nog niet precies welke sensor aansluit bij uw vraagstuk? Geen probleem! Neem dan gerust contact met ons op. Onze deskundige medewerkers staan voor u klaar en informeren u graag. Wij adviseren u over de beste toepassing. U kunt ook direct een offerte opvragen. U krijg dan zo snel mogelijk een prijsopgave terug. Voor meer informatie kunt u onze website bekijken. Hier vindt u uitgebreide informatie over de verschillende toepassingen en oplossingen van sensoren van AE Sensors.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie en kunt u op de website niet vinden wat u zoek? Neem dan gerust contact met ons op. U  kunt ons telefonisch bereiken op +31 (0)78 621 31 52. U kunt uw vraag en specificaties ook mailen naar aesensors@aesensors.nl,  wij antwoorden zo snel mogelijk. Wij hebben de kennis en producten in huis om tot iedere meetoplossing te komen, dus tot snel bij AE Sensors!