Koolmonoxide detector

Lineair meetsysteem

Zoekt u naar een lineair meetsysteem voor consistente en betrouwbare metingen? AE Sensors heeft het in huis! Wij hebben een uitgebreid en divers assortiment aan producten, die functioneel zijn voor iedere meting. Wij zijn al meer dan 30 jaar een betrouwbare partner op het gebied van sensoren. Door de jarenlange ervaring van onze vakmensen zijn wij in staat om voor iedere situatie een passende meetoplossing te vinden; ook als u een product op maat nodig heeft.

Wilt u meer informatie over het kostenplaatje bij onze producten? Twijfel niet en vraag vrijblijvend een offerte aan. Een van onze medewerkers zal snel met een passend prijsvoorstel komen.

Lineair meetsysteem kopen? Wij denken graag met u mee!

Maar welk soort meetsensoren verkopen wij nu precies? Van +/- 0,1 G tot 2000 G. Voor statische metingen vanaf 0 Hz (DC) en dynamisch tot 80 Khz. Capacitief, zelf genererend en piëzo-elektrisch met ingebouwde elektronica (ICP uitgang en 4-20 mA). OEM-sensoren voor conditioning monitoring- en analyse systemen. Tri-axiaal en miniatuur opnemers voor model analyse. IP68 waterdichte en IS-Safe uitvoeringen. Monitoren en alarmsystemen voor bewaking van roterende machines, signaal-conditioners, ladingsversterkers en trip-amplifiers.

Daarnaast leveren wij ook extra support bij de geleverde systeemoplossing. Zo krijgt u een snelle reactie op uw mail, wordt de telefoon direct opgenomen en kunt u zelfs via onze website chatten met een van onze medewerkers. Dat extra stukje service is namelijk wat u verdient.

Meer informatie?

Heeft u nog enkele vragen met betrekking tot ons lineair meetsysteem óf kunnen wij u al ergens mee van dienst zijn? Neem in beide gevallen gerust even contact met ons op door het contactformulier in te vullen. Als u langs wilt komen in onze showroom, dan kunt u ook altijd even een afspraak via onze website maken. Tot ziens bij AE Sensors!