LoRa sensor

LoRa sensor

Bent u op zoek naar een LoRa sensor? Wij, van AE Sensors, bieden u een ruim assortiment en helpen u graag op maat verder! LoRa is een afkorting van ‘Long Range’ en deze sensor maakt het mogelijk om kleine hoeveelheden data te verzenden en te ontvangen. Dit kan meerdere voordelen in een industriële omgeving bieden. Deze draadloze manier van verzenden en ontvangen van data is namelijk uitermate geschikt in applicaties waarbij er slechts een handvol gegevens moet worden uitgewisseld.

Benieuwd geworden naar wat wij voor uw situatie kunnen betekenen? Twijfel dan niet om (vrijblijvend) een offerte via onze website aan te vragen voor meer informatie. Een van onze medewerkers zal vervolgens spoedig met een passend prijsvoorstel komen.

LoRa sensor nodig? AE Sensors heeft het in huis!

U kunt LoRa inzetten in uw organisatie om de kwaliteit van uw gefabriceerde producten te waarborgen óf om slijtage en defecten op te sporen. Overheden gebruiken LoRa om bijvoorbeeld hekken, poorten of paaltjes automatisch te laten bewegen. Daarnaast kunt u het toepassen in fietsen of handtassen om deze bij verlies of diefstal op te sporen.

Meer dan 30 jaar ervaring

AE Sensors levert al meer dan 30 jaar sensoren aan bedrijven, die in veel verschillende branches actief zijn. Onze klanten hebben keuze uit meer dan 300 verschillende typen van sensoren, systemen en aanverwante producten. Hierbij leveren wij sensoren en systemen voor het meten van druk, verschildruk, niveau, flow, lengte, positie, trilling, versnelling, snelheid, kracht, gewicht, moment, hoek, hoeksnelheid, inclinatie, drukverdeling middels folie en detectie van gassen.

Meer weten?

Heeft u nog enkele vragen voor ons óf kunnen wij al iets voor u betekenen in uw zoektocht naar een LoRa sensor? Maak direct een afspraak om langs te komen in onze showroom of neem voor verdere vragen contact met een van onze medewerkers op. Blijf op de hoogte en volg ons op Facebook. Tot ziens bij AE Sensors!