Lora transmitter

Lora transmitter

Bent u aan het rondkijken voor de aankoop van een Lora transmitter? Bijvoorbeeld omdat u een Lora-netwerk wilt bewerkstelligen? AE Sensors helpt u verder met de inzet en implementatie van Lora. LoRa staat voor Long Range, Low Power. Het is een WAN-netwerk die op regionaal, nationaal of globaal niveau ingezet kan worden. Uiteindelijk kunt u met zo’n netwerk diverse systemen of apparaten aansturen. Of de data van dergelijke systemen verzamelen.

AE Sensors is al meer dan 25 jaar expert op het gebied van sensoren en systemen voor het meten van druk. Daarnaast helpen wij u graag aan de juiste onderdelen (zoals een Lora transmitter) voor het realiseren van een lora-netwerk. Schakel ons in.

Toepassingen van LoRa

Met een maximale snelheid tot enkele kB’s, kunnen sensoren of apparaten van afstand bediend worden. De mogelijkheden zijn eindeloos. Zo kunt u LoRa inzetten om de kwaliteit van uw producten te waarborgen, slijtage op te sporen of een product op afstand te bedienen. De efficiëntie van uw dienstverlening of product kan aanzienlijk worden vergroot. AE Sensors is al jaren specialist op het gebied van sensoren. Onze deskundige medewerkers adviseren u graag over de toepassingen van LoRa. Heeft u een vraag? Deze kunt u eenvoudig via onze chatservice vragen. Of bel met een medewerker.

Voordelen

De technologie The internet of things, waar LoRa een verlengde van is, heeft vele mogelijkheden. Vaak wordt de technologie in straatobjecten toegepast. Poorten, paaltjes of hekken kunnen op afstand worden bestuurd. Daarnaast kunnen gebruiksvoorwerpen zoals (verloren of gestolen) fietsen of handtassen worden gelokaliseerd. Een groot voordeel van LoRa is dat het netwerk weinig stroom verbruikt. Het aanleggen van een dergelijk netwerk is bovendien eenvoudig en goedkoop.

Lora transmitter

Heeft u een lora transmitter nodig voor het versturen van een signaal in of uit het netwerk? AE Sensors heeft een ruim assortiment aan lora-onderdelen voor u beschikbaar. Wij ontzorgen u van A tot Z. Schakel ons vandaag in of neem een kijkje op onze website.