Lora wireless sensor

Lora wireless sensor

Wilt u graag een LoRa netwerk implementeren voor een hoge efficiëntie? AE Sensors kan u een geschikte Lora Wireless sensor aanbieden. Deze heeft u nodig om het wireless netwerk te realiseren. LoRa staat voor Long Range en werkt op dezelfde basis als een WAN-netwerk. Het netwerk is regionaal, nationaal of globaal inzetbaar. Met een Lora-netwerk kunt u diverse sensoren, systemen of apparaten op afstand besturen. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om alleen data te importeren. AE Sensors helpt u graag aan de juiste onderdelen, zoals een Lora Wireless sensor, voor de realisatie van een netwerk.

Meer informatie ontvangen? Neem contact op via de website.

Wat is LoRa?

Lora is een draadloos netwerk die data, met een maximale snelheid van enkele kB’s, kan transporteren. Zo kunnen sensoren of apparaten op afstand bediend worden. U kunt LoRa inzetten in uw organisatie om de kwaliteit van uw gefabriceerde producten te waarborgen. Of om slijtage en defecten op te sporen. Overheden gebruiken LoRa om bijvoorbeeld hekken, poorten of paaltjes automatisch te laten bewegen. Daarnaast kunt u het toepassen in fietsen of handtassen om deze bij verlies of diefstal op te sporen. LoRa biedt u vele voordelen. Zo is de materie eenvoudig te installeren en verbruikt het netwerk weinig stroom. De aanleg en implementatie is dan ook eenvoudig en goedkoop.

AE Sensors te Dordrecht

AE Sensors is al tientallen jaren vanuit Dordrecht actief op het gebied van sensoren. Wij produceren vele sensors voor o.a. trilling, verschildruk, flow-, lengte-, en snelheidsdruk. Ook voor bijvoorbeeld de detectie van gassen en hoeksnelheid bent u bij ons aan het juiste adres. Onze specialistische medewerkers hebben kennis van alle mogelijke sensoren.

Lora wireless sensor

Graag een lora wireless sensor aanschaffen? Neem dan eens een kijkje op de website van AE Sensors. Wilt u graag passend advies? Stel uw vraag via de chatservice op onze website of bel direct.