motion sensors

Motion sensors

Een motion sensor is een must als u bijvoorbeeld uw huis of kantoorpand wilt beveiligen. Het apparaat detecteert wanneer iemand bij u in het pand is wanneer dit niet zo hoort te zijn. Een bewegingssensor gebruikt één of meerdere technologieën om beweging in een bepaald gebied vast te stellen. Bij AE Sensors bent u aan het juiste adres als het gaat om de productie of de levering van motion sensors.

AE Sensors levert en produceert sensoren en systemen voor het meten van druk, verschildruk, nivo, flow, lengte, positie, trilling, versnelling, snelheid, kracht, gewicht, moment, hoek, hoeksnelheid, inclinatie, drukverdeling middels folie en detectie van gassen en nog veel meer. Daarnaast ontwikkelen wij ook data-acquisitie systemen en levering van radiotelemetrie en PCM High-Speed Data-Acquisitie en verwerking, radio telemetrie en radio besturing.

Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

Motion sensors van AE Sensors

AE Sensors is al meer dan 25 jaar lang een begrip in de wereld van sensoren. Of het nu gaat om een offshore-applicatie op 3 km diepte in de Golf van Mexico of een uiterst nauwkeurige, nanometer resolutie, wij hebben de kennis en producten in huis om tot een meetoplossing te komen.

Mocht het zo zijn dat het product niet in het standaard leveringsprogramma zit kunnen we in eigen huis een geschikte oplossing of product ontwikkelen en of produceren. Zo beschikt AE Sensors over een test- en kalibratieruimte alsmede over een mechanische werkplaats.

Contact met ons

Heeft u vragen over onze producten, of wilt u graag meer informatie over een motion sensor? Neem dan contact met ons op. Graag helpen onze medewerkers u verder. Mocht u direct een product willen bestellen, neem dan gerust een kijkje in onze webshop.