Koolmonoxide detector

Sensor ingenieur

Op zoek naar een professionele (en ervaren) sensor ingenieur? Dan bent u bij AE Sensors zeker aan het juiste adres! Wij beschikken over een uitgebreid en divers assortiment aan producten, die functioneel zijn voor iedere meting. Inmiddels zijn wij al meer dan 30 jaar een betrouwbare partner op het gebied van sensoren. Door de jarenlange ervaring van onze vakmensen zijn wij in staat om voor iedere situatie een passende meetoplossing te vinden; ook wanneer u een product op maat nodig heeft.

Bent u geïnteresseerd geworden in een van onze producten en/of wilt u meer informatie over de bijbehorende prijzen? Vraag dan vrijblijvend een offerte bij ons aan, zodat wij met een passend prijsvoorstel kunnen komen.

Sensor ingenieur gezocht? Wij zijn uw specialist!

Maar wat als het benodigde product voor uw situatie niet in ons standaard leveringsprogramma zit? Geen probleem! Wij ontwikkelen namelijk ook geschikte oplossingen in de vorm van sensoren en systemen in eigen huis. Wij kunnen namelijk in onze werkplaats, die bestaat uit kalibratie- en testruimtes, een product naar uw wensen en eisen fabriceren. Zo zorgen wij ervoor dat wij u dé service kunnen bieden die uw situatie nodig heeft.

Daarnaast leveren wij ook extra support bij de geleverde systeemoplossing. Zo krijgt u een snelle reactie op uw mail, wordt de telefoon direct opgenomen en kunt u zelfs via onze website chatten met een van onze medewerkers. Dat extra stukje service mag u namelijk zeker van een professionele organisatie verwachten.

Kom in contact!

Heeft u nog enkele vragen voor ons óf kunnen wij al iets voor u betekenen in uw zoektocht naar een sensor ingenieur? Maak direct een afspraak om langs te komen in onze showroom of neem voor verdere vragen contact met een van onze medewerkers op. Tot ziens bij AE Sensors!