Sensoren kopen

Sensoren kopen

Wilt u sensoren kopen en bent u daarom op zoek naar een betrouwbare partij? Dan moet u zeker bij AE Sensors zijn! Wij staan graag voor u klaar als het gaat om allerlei verschillende sensoren. Denk bijvoorbeeld aan druksensoren, flowsensoren, trilling sensoren, krachtsensoren en nog veel meer. Tevens doen we aan de ontwikkeling van data-acquisitie systemen en levering van radiotelemetrie en PCM High-Speed Data-Acquisitie en verwerking, radio telemetrie & radio besturing.

Benieuwd geworden naar wat AE Sensors voor u kan betekenen? Neem dan gerust even contact met ons op voor meer informatie!

Sensoren kopen? Wij helpen u graag verder!

AE Sensors is niet voor niks al meer dan 25 jaar een begrip in de wereld van sensoren. Of het nu gaat om offshore-applicatie op 3 km diepte in de Golf van Mexico of een uiterst nauwkeurige, nanometer resolutie, lengtemeting op een machine die wafers produceert, we hebben de kennis en producten in huis om tot een goede oplossing te komen waar u helemaal tevreden over bent!

Daarnaast beschikken wij over een test- en kalibratieruimte en over een mechanische werkplaats. Hierdoor kunnen wij gemakkelijk geschikte oplossingen of producten produceren, zodat we ook maatwerkoplossingen kunnen aanbieden. Daarnaast is er een showroom annex opleidingsruimte, waar cursussen gegeven kunnen worden voor producten of productgroepen die een uitgebreidere begeleiding nodig hebben.

Meer informatie?

Heeft u nog vragen over sensoren kopen, onze dienstverlening of iets anders? Neem dan gerust contact met ons op! Onze medewerkers staan voor u klaar om u verder te helpen. Daarnaast is het ook mogelijk om direct via de website een offerte op te vragen. Zo weet u direct waar u aan toe bent qua kosten.

Tot ziens bij AE Sensors!