Koolmonoxide detector

Smart sensoren

Bent u op zoek naar smart sensoren om flow, druk, kracht of andere factoren te meten? Wij, van AE Sensors, bieden u een ruim en divers assortiment van sensoren! Of het nu gaat om flowmeters, druksensoren of gas sensoren; wij hebben het gegarandeerd in huis. Door een account aan te maken op onze website kunt u ons gehele assortiment bekijken.

Benieuwd geworden naar wat wij voor uw situatie kunnen betekenen? Twijfel dan niet om (vrijblijvend) een offerte via onze website aan te vragen voor meer informatie. Een van onze medewerkers zal vervolgens spoedig met een passend prijsvoorstel komen.

Smart sensoren gezocht? Bekijk onze producten!

Wij zijn al 30 jaar lang dé specialist in sensoren en systemen voor precieze metingen voor allerlei verschillende branches. Of het nu gaat om een offshore-applicatie op 3 kilometer zeediepte of een uiterst nauwkeurige, nanometer resolutie of lengtemeting op een machine die wafers produceert; wij hebben de juiste kennis en producten in huis om tot een passende meetoplossing te komen.

Valt uw gewenste product niet binnen ons assortiment? Geen zorgen! Onze experts kijken graag op maat met u mee naar de meest passende meetoplossing voor uw situatie. Wij kunnen in onze werkplaats, die bestaat uit kalibratie- en testruimtes, ook een product naar uw wensen en eisen fabriceren.

Kom langs!

Heeft u nog enkele vragen met betrekking tot onze smart sensoren óf kunnen wij u al ergens mee van dienst zijn? Neem in beide gevallen gerust even contact met ons op door het contactformulier in te vullen. Als u langs wilt komen in onze showroom, dan kunt u ook altijd even een afspraak via onze website maken. Tot ziens bij AE Sensors!