Trilling meten

Trilling sensor

Zoekt u naar een passende trilling sensor? Óf wilt u meer informatie over de functionaliteiten van dit product? Dan bent u bij AE Sensors helemaal aan het juiste adres! Wij hebben een uitgebreid en divers assortiment aan producten, die functioneel zijn voor iedere meting. Wij zijn al meer dan 30 jaar een betrouwbare partner op het gebied van sensoren. Door de jarenlange ervaring van onze vakmensen zijn wij in staat om voor iedere situatie een passende meetoplossing te vinden; ook als u een product op maat nodig heeft.

Bent u geïnteresseerd geworden in een van onze producten en/of wilt u meer informatie over de bijbehorende prijzen? Vraag dan vrijblijvend een offerte bij ons aan, zodat wij met een passend prijsvoorstel kunnen komen.

Trilling sensor | AE Sensors kan het u bieden!

Wij hebben al meer dan 30 jaar ervaring binnen de branche van sensoren, systemen en aanverwante producten. Daarnaast hebben wij een ruim assortiment aan producten in huis voor het uitvoeren van diverse (precieze) metingen. De combinatie van deze twee feiten zorgen ervoor dat wij altijd een passende oplossing voor onze klanten vinden; ook als het product niet in ons assortiment staat. Onze werkplaats zorgt er namelijk voor dat wij erg flexibel zijn in het fabriceren van onze producten, waardoor wij rekening kunnen houden met uw wensen en eisen.

Voor het meten van vibraties zijn er diverse meetmethodes, welke meestal worden gedaan via een piëzo-elektrische sensor (ofwel een accelerometer). Een accelerometer is een sensor die de dynamische trillingen van een fysiek object omzet naar een bepaalde hoeveelheid spanning.

Neem contact met ons op!

Kunnen wij iets voor u betekenen in uw zoektocht naar een trilling sensor? Maak direct een afspraak met een van onze medewerkers. Voor verdere vragen kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Tot ziens bij AE Sensors!