Koolmonoxide detector

Trillingsmetingen uitvoeren

Bent u op zoek naar een trillingsmeter voor betrouwbaar trillingsmetingen uitvoeren? Dan bent u bij AE Sensors helemaal aan het juiste adres! Wij zijn inmiddels al meer dan 30 jaar een begrip in de wereld van sensoren en systemen, die voor meerdere branches gebruikt kunnen worden. Of het nu gaat om een offshore-applicatie op 3 kilometer zeediepte of een uiterst nauwkeurige, nanometer resolutie, lengtemeting op een machine die wafers produceert; wij hebben de juiste kennis en producten in huis om tot een passende meetoplossing te komen. In onze webshop kunt al deze producten terugvinden.

Bent u geïnteresseerd geworden in een van onze producten en/of wilt u meer informatie over de bijbehorende prijzen? Vraag dan vrijblijvend een offerte bij ons aan, zodat wij met een passend prijsvoorstel kunnen komen.

Betrouwbaar trillingsmetingen uitvoeren? Wij realiseren het!

Voor het meten van vibraties zijn er diverse meetmethodes, welke meestal worden gedaan via een piëzo-elektrische sensor (ofwel een accelerometer). Een accelerometer is een sensor die de dynamische trillingen van een fysiek object omzet naar een bepaalde hoeveelheid spanning.

Hebben wij uw gewenste product niet in ons assortiment? Geen zorgen! AE sensors beschikt over een speciale werkplaats, bestaande uit kalibratie- en testruimtes, waar wij producties en aanpassingen kunnen fabriceren. Zo kunnen wij voor ieder bedrijf een geschikt product op maat laten maken. Dat is de service die u van een professioneel bedrijf mag verwachten.

Kom in contact!

Benieuwd geworden naar wat onze producten voor u kunnen betekenen in uw zoektocht naar betrouwbaar trillingsmetingen uitvoeren? Neem dan gerust even contact met een van onze specialisten op, zodat wij met u kunnen meedenken over mogelijke oplossingen. Tot ziens bij AE Sensors!