Vlotter schakelaar

Vlotter schakelaar

Zoekt u de juiste vlotter schakelaar? Met de vlotterschakelaars van AE Sensors kunt u het niveau van een vloeistof in een tank detecteren of meten. Tevens kunt u het apparaat gebruikten in pomps, alarmen of andere apparaten zoals stoomketels, reservoirs, stortbakken of carburateurs. Ook kan de vlotter, door de sluiting van de vlotternaald, ervoor zorgen dat het vloeistofniveau op het gewenste niveau blijft. Kortom, de juiste vlotter schakelaar koopt u bij AE Sensors.

Benieuwd naar de mogelijkheden en toepassingen van AE Sensors? We adivseren u graag over de juiste vlotter schakelaar in uw situatie. Neem eens een kijkje in onze webshop of neem direct contact met ons op.

Over AE Sensors

AE Sensors biedt een ruim assortiment sensoren en verwante producten aan. Bij ons is er altijd een oplossing op maat. Met onze 25 jarige ervaring in systemen en sensoren hebben wij veel kennis en producten in huis om voor u tot adequate metingen te komen. AE Sensors beschikt over een test- en kalibratieruimte. Ook hebben wij een mechanische werkplaats tot onze beschikking. Bij ons vindt u voor iedere situatie de juiste meetoplossing!

De vlotterschakelaar

Wilt u graag meer informatie of uzelf inlezen over het gebruik van een vlotterschakelaar? Graag verwijzen we u dan door naar deze website.

Vlotter schakelaar – Vraag advies

AE Sensors beschikt over zowel verticale- als horizontale vlotter schakelaars. Daarnaast heeft u ook de keuze uit elektromechanische vlotterschakelaar voor het bewaken van een vloeistof. Ook kunnen we toepassingen vervaardigen op maat. Benieuwd welke vlotter schakelaar u nodig heeft in uw situatie? Onze adviseurs helpen u graag verder. Neem contact op met AE Sensors via onze website.