Koolmonoxide detector

Weerstandsthermometer

Als u op zoek bent naar een weerstandsthermometer, dan bent u bij AE Sensors helemaal aan het juiste adres! Wij hebben een uitgebreid en divers assortiment aan producten, die functioneel zijn voor iedere meting. Wij zijn al meer dan 30 jaar een betrouwbare partner op het gebied van sensoren. Door de jarenlange ervaring van onze vakmensen zijn wij in staat om voor iedere situatie een passende meetoplossing te vinden; ook als u een product op maat nodig heeft.

Heeft u nog enkele vragen met betrekking tot onze producten, diensten óf organisatie zelf? Twijfel dan niet om even contact met een van onze medewerkers op te nemen voor meer informatie.

Weerstandsthermometer nodig? Wij helpen u verder!

Een weerstandsthermometer is een thermometer waarbij er gebruik wordt gemaakt van het verschijnsel dat de elektrische weerstand van veel materialen afhankelijk is van de temperatuur. Een temperatuursensor levert een elektrisch signaal aan een meetinstrument, waarop de temperatuur is af te lezen. Er bestaan weerstandsthermometers met een sensor op basis van metalen en halfgeleiders.

Onze experts kijken graag op maat met u mee naar de meest passende meetoplossing voor uw gewenste situatie. Daarnaast kunnen wij in onze werkplaats, die bestaat uit meerdere kalibratie- en testruimtes, ook een product naar uw wensen en eisen fabriceren. Bij ons krijgt u dus altijd de service, die u van een professionele organisatie mag verwachten.

Benieuwd geworden?

Kunnen wij iets voor u betekenen in uw zoektocht naar een weerstandsthermometer? Vraag dan vrijblijvend een offerte via onze website aan of neem voor overige vragen gerust even contact met een van onze specialisten op. Tot ziens bij AE Sensors!