Weerstation buitensensor

Weerstation buitensensor

Als u op zoek bent naar een weerstation buitensensor dan heeft AE Sensors wat u zoekt. AE Sensors levert kleine of grootschalige sensoren tegen een betaalbare prijs. Onze producten zijn voorzien van analoge signalen en frequentie. Enkele producten zijn voorzien van een ingebouwde meetversterker. Grootschalige modellen beschikken over een LED scherm. Al 25 jaar uw betrouwbare partner op het gebied van diverse typen sensoren. Wij gaan uit van oplossingen op maat. Daarbij is passend advies zeer belangrijk.

Laat u van tevoren dan ook goed adviseren door één van onze specialistische medewerkers. Neem vrijblijvend contact met ons op en wij helpen u graag verder!

Wat biedt AE Sensors?

AE Sensors is niet voor niks al meer dan 25 jaar een begrip in de wereld van sensoren. Wij hebben de kennis en producten in huis om tot een goede oplossing te komen waar u helemaal tevreden over bent! Daarnaast beschikken wij over een test- en kalibratieruimte en over een mechanische werkplaats. Hierdoor kunnen wij gemakkelijk geschikte oplossingen of producten produceren, zodat we ook maatwerkoplossingen kunnen aanbieden.

Aanbod sensoren

Ons aanbod is groot en divers. Wat uw vraagstuk ook is, AE Sensor heeft de juiste oplossing. Wij bieden een ruime keuze uit meer dan 300 typen sensoren en systemen. Denk hierbij aan sensoren voor het meten van onder andere druk, verschildruk, niveau, flow, lengte en  positie, Maar ook voor trilling, versnelling, snelheid, kracht, gewicht, moment, hoek, hoeksnelheid en nog veel meer. Tot slot natuurlijk ook op maat oplossingen! Lees meer over onze sensoren op de website.

Neem contact op voor een weerstation buitensensor

Wilt u meer weten over onzer typen sensoren? Neem dan zeker even contact met ons op. Wij helpen u graag verder en voorzien u van een advies op maat. Een directe vraag en liever iemand telefonisch spreken? Neem dan telefonisch contact met ons op via . +31 (0)78 621 31 52.

Tot ziens bij AE Sensors!