Wireless sensor

Wireless sensor

Op zoek naar een wireless sensor? AE Sensors heeft vele wireless sensor voor u beschikbaar in ons royale assortiment. Bij ons bent u dus aan het juiste adres! Op onze website kunt u bijvoorbeeld de wireless datalogger, wireless inclinatie en wireless versnelling terugvinden. AE Sensors heeft opnemers in haar assortiment welke draadloos kunnen communiceren via een wireless protocol. Het zijn draadloze versnellingopnemers, inclinometers, gyro’s en data-acquisitiesystemen welke analoge signalen draadloos over kunnen sturen. Opnemers worden toegepast op robots, rov’s, hefplatformen enzovoort. Liever een toepassing laten maken op maat? AE Sensors is ook dan de beste keuze!

Meer lezen over onze wireless sensor of bent u benieuwd naar de mogelijkheden en toepassingen van een wireless sensor? Bekijk dan onze website voor meer informatie of neem contact op met één van onze specialisten.

Wireless sensor – over AE Sensors

AE Sensors is al bijna 25 jaar uw betrouwbare partner op het gebied van sensoren. Wij hebben een ruim assortiment van producten en toepassingen voor iedere meting. Door onze jarenlange ervaring zijn wij in staat om voor iedere situatie een geschikte meetoplossing te vinden. Wij verkopen producten van merken zoals: Lase, Kem, Figaro, Dimetix, enzovoort. Ook wanneer uw product niet in ons assortiment te vinden is, kunnen we u helpen bij een meetoplossing op maat. AE Sensors beschikt namelijk over een professionele test- en kalibratieruimte. Hier kunnen wij producties uitvoeren en uw product op maat maken. Ook beschikken wij over een opleidingsruimte waar wij trainingen kunnen geven voor producten en productgroepen. Deze trainingen geven wij wanneer er een uitgebreide begeleiding nodig is.

Neem contact op!

Heeft u interesse in een sensor van AE sensors? Of heeft u een vraag over één van de wireless sensoren of één van onze andere producten uit ons assortiment? Neem dan gerust contact met ons op via de contactgegevens op onze website. Wij helpen u graag verder!