Capacitieve sensor

Capacitieve sensor

Bent u op zoek naar een capacitieve sensor? Dan bent u bij AE sensors aan het juiste adres. Wij hebben in ons assortiment verschillende capacitieve niveau sensoren met een meetbereik van 100/750 tot 100/2000 mm. Deze uitvoering is verkrijgbaar in RVS31L, aluminium. Naast een capacitieve sensor levert en produceert AE Sensors sensoren voor het meten van trilling, versnelling, moment, hoek, druk, verschildruk, hoeksnelheid, flow en lengte. Maar ook voor sensoren en systemen voor het meten van snelheid, kracht, gewicht en natuurlijk ook voor het meten van niveau. Bent u benieuwd naar wat er nog meer mogelijk is bij AE sensors? Op onze website is meer informatie terug te vinden over al onze producten. Mocht het product wat u zoekt er niet tussen zitten, neem dan contact met ons op en wij kijken samen naar de mogelijkheden.

Capacitieve sensor – over AE Sensors

AE Sensors heeft al bijna 25 jaar ervaring op het gebied van sensoren. Daarnaast hebben wij een ruim assortiment aan producten in huis voor het uitvoeren van diverse metingen. Door onze jarenlange ervaring zijn wij in staat om voor iedere situatie een passende meetoplossing te vinden. Denk hierbij aan een zeer nauwkeurige lengtemeting of een offshore applicatie in de Golf van Mexico. Wij hebben systemen voor iedere situatie. Hebben wij uw product niet in ons assortiment? Geen probleem! AE sensors beschikt over een speciale werkplaats waar wij producties en aanpassingen kunnen uitvoeren. Hier kunnen wij een geschikt product voor u op maat maken.

Contact neem contact met ons op!

Heeft u interesse in een capacitieve sensor? Of heeft u een vraag over een ander product uit ons assortiment? Neem dan contact op met de experts van AE Sensors via de contactgegevens op onze website. Ook bij andere vragen helpen wij u uiteraard verder. Volg ons op Facebook en blijf op de hoogte.