Koolmonoxide detector
Flow meten

Wilt u een bepaalde flow meten en zoekt u daarom naar een kwalitatieve flowsensor? Wij, van AE Sensors, kunnen u direct verder helpen! Wij beschikken over flowmeters van 5 ML/min tot 48.000 L/min. Voor lucht en gassen, voor vloeistoffen en pasta’s. Solid-state massa-flow transmitters en controllers vanaf 0-20 ml/min tot 0-10 L/min. Turbine flowmeters voor hydrauliek olie met druk- en temperatuur uitlezing. Insteek turbine-flowmeters voor montage in bestaande leidingen in PVC, PVDF, PP, PTFE en RVS316. Tandrad- en spindel flowmeters voor lijmen, pasta’s en schurende media. Speciale uitvoeringen voor verf, kunstharsen en farmaceutische stoffen. Solid-state opnemers voor lucht en gasflow tot 20 l/min.

Heeft u nog enkele vragen met betrekking tot onze producten, diensten óf organisatie zelf? Twijfel dan niet om even contact met een van onze medewerkers op te nemen voor meer informatie.

Flow meten? Gebruik de flowsensor van AE Sensors!

Maar waarom zou u nou juist voor ons moeten kiezen? Wij hebben ervaring met het leveren van sensoren met allerlei verschillende functies én voor een grote diversiteit aan branches. Daarom bent u bij ons altijd aan het juiste adres; ongeacht uw wensen en eisen.

Daarnaast leveren wij ook extra support bij de geleverde systeemoplossing. Zo krijgt u bijvoorbeeld een snelle reactie op uw mail, wordt de telefoon direct opgenomen en kunt u zelfs via onze website chatten met een van onze medewerkers. Dat extra stukje service is namelijk wat u verdient.

Benieuwd geworden?

Kunnen wij iets voor u betekenen in uw zoektocht naar een sensor voor flow meten? Vraag dan direct (en natuurlijk ook vrijblijvend) een offerte bij ons aan óf maak een afspraak om langs te komen in onze showroom. Onze specialisten staan graag voor u klaar en kunnen op maat met u meekijken naar de verschillende mogelijkheden! Of neem gerust een kijkje in onze winkel.