kracht meting

Kracht meting

Op zoek naar het juiste apparaat voor uw kracht meting? AE Sensors is specialist op het gebied van sensoren en systemen. Wij hebben de juiste apparatuur in huis voor iedere soort krachtmeting. Onze krachtmeters bieden u altijd een accurate spanningsmeting. Laat u vooraf adviseren door één van onze medewerkers.

Kies voor AE Sensors

AE Sensors is al ruim 25 jaar uw partner in sensoren. Door onze jarenlange ervaring zijn wij goed in staat om voor iedere situatie een meetoplossing te vinden. AE Sensors heeft een breed assortiment in sensoren en verwante producten. Daarnaast hebben wij toegang tot onze eigen test- en kalibratieruimte en een eigen mechanische werkplaats. Hierdoor maken wij voor u onder andere een geschikte kracht meting op maat!

Kracht meting – hoe het werkt

Krachtsensoren werken op een rekstrooktechniek. Hierbij wordt kracht omgezet in variabele weerstand. Van een instrumentatie versterker naar een bruikbaar signaal. Krachtsensoren kunnen worden toegepast in allerlei toepassingen. Denk hierbij aan medische applicaties, offshore toepassingen of bijvoorbeeld weegschalen. Ook kunt u ze toepassen in onder andere silo’s.

Ideale type voor u

Bij de keuze uit diverse kracht metingen kunnen verschillende aspecten een rol spelen. Denk hierbij aan nauwkeurigheid, uiterlijk, meetapplicatie, bereik, fysieke grootte en montage van het instrument. Een goede selectie van een geschikt product voor uw specifieke situatie is daarom dus zeer belangrijk. Laat u dan ook goed adviseren door de medewerkers van AE Sensors. Ontdek welke kracht meting het beste bij uw vraagstuk past! Neem contact op met één van onze medewerkers via onze website.