Level sensor

Level sensor

Bent u op zoek naar een level sensor? U bent bij AE Sensors bij het goede adres! Met een level sensor kunt u het niveau of de hoeveelheid vloeistoffen meten in een open of gesloten systeem. Deze sensor is vaak verbonden aan een monitoringssysteem. Hiermee kunt u de resultaten van de meting aflezen. Deze overdracht van data is handig bij verhoogde of moeilijk bereikbare plaatsen.

Level sensor – Specificaties

Met een level sensor van AE Sensors kunt u vloeibare stoffen en gefluïdiseerde (vaste) stoffen meten, waaronder korrelige materialen en poeders, die door de zwaartekracht vaak af en toe pieken. De meting kan continue of puntwaarden bevatten. Veelal worden deze sensoren gebruikt voor de meting van olie, brandstof, koelwater. Maar het kan ook van nut zijn bij toepassingen bij apparaten zoals koffiemachines, waterverdampers, sappompen, koelkasten, ketels of verwarmingssystemen.

Daarom kiest u voor AE Sensors!

AE Sensors is al 25 jaar uw betrouwbare partner op het gebied van sensoren. Wij zijn door onze jarenlange ervaring in staat om voor iedere situatie een meetoplossing te vinden. AE Sensors maakt voor u een geschikt product op maat! Dankzij onze jarenlange kennis en ervaring weten we precies hoe we u op de juiste manier moeten helpen. Daarom geven we u graag advies, zodat u straks de juiste aankoop bij ons doet!

Geschikt type voor u

Bij de keuze uit level sensors zijn nauwkeurigheid, uiterlijk, responsfrequentie, kalibratiegemak of programmering, fysieke grootte en montage van het instrument wensafhankelijke aspecten. Level sensoren spelen een belangrijke rol in industriële toepassingen. Selectie van een geschikt type voor uw specifieke situatie is zeer belangrijk. Laat u dan ook goed adviseren door de medewerkers van AE Sensors. Neem contact op met één van onze medewerkers via onze website, wij komen dan zo snel mogelijk op uw vraag terug.