PT100 sensor

PT100 sensor

Als u op zoek bent naar een PT100 sensor voor het opnemen van bepaalde temperaturen, dan bent u bij AE Sensors helemaal aan het juiste adres! De PT100 is een veelvoorkomende temperatuur-sensor, die voornamelijk gebruikt wordt in de meet- en regeltechniek als onderdeel van een weerstandsthermometer. Een andere veel gebruikte benaming voor deze sensor is Resistance Temperature Detector (RTD). Hier vallen echter ook andere typen sensors onder.

Bent u geïnteresseerd geworden in een van onze producten en/of wilt u meer informatie over de bijbehorende prijzen? Vraag dan vrijblijvend een offerte bij ons aan, zodat wij met een passend prijsvoorstel kunnen komen. Bent u er nog niet helemaal uit welk type geschikt is? Wij denken graag met u mee!

PT100 sensor kopen? AE Sensors kan u verder helpen!

Van alle industriële temperatuurmetingen wordt ruim 70 procent met een PT100 uitgevoerd. De veelgemaakte keuze voor deze sensor houdt verband met verschillende factoren, namelijk het grote meetbereik, het nagenoeg lineaire gedrag, de lange levensduur, de nauwkeurigheid en de eenvoudige aansluiting van de sensor.

AE Sensors levert en fabriceert verschillende sensoren en systemen om gassen, druk, niveau, flow, lengte, positie, temperatuur en nog veel meer verschillende factoren te kunnen meten. Wij zijn inmiddels al meer dan 30 jaar lang een begrip in deze branche en hebben veel ervaring op kunnen doen in het toepassen van de juiste meetoplossing voor verschillende situaties.

Neem contact op!

Kunnen wij iets voor u betekenen in uw zoektocht naar een PT100 sensor? Maak dan direct een afspraak met een van onze medewerkers, zodat wij op maat met u mee kunnen kijken naar de mogelijkheden. Voor verdere vragen kunt u natuurlijk ook altijd even contact met ons opnemen. Onze medewerkers staan graag voor u klaar en zullen u snel verder helpen met een passende oplossing! Op de hoogte blijven? Volg ons op Facebook.