De NAI 8273 IO-Link drukopnemer is ontworpen als een smart sensor en geeft relevante diagnostische functies en opgeslagen informatie als aanvulling op de proces data die nodig is voor de condition monitoring en “predictive maintenance”. De proces data bestaat uit de druk waarde en de temperatuur van het medium, welke direct gemeten wordt op de bijzonder stabiele “dunne film op staal” druksensor cel met 3-voudige overdruk beveiliging (optioneel zelfs 5-voudig).

Dankzij de ingebouwde sterke microcontroller, kan de sensor communiceren met maximale beschikbare IO-link transmissie snelheid van 230.4 kBaud COM3. Dit resulteert in een minimale cyclus tijd van 1 ms en zodoende ontvangt het systeem de huidige proces waarden in een hele korte interval voor de beste respons tijden.

De kleine en intelligente druksensor, gecombineerd met beschikbare meetbereiken van -0.2 … 0.2 tot 700 bar, met een nauwkeurigheid van ±0.5 % FS or ±0.3 % FS, maken dat de NAI 8273 een ideale keuze is voor vele industriële 4.0 toepassingen.

Voor het gebruik van conventionele schakel uitgangen, zijn de NPN, PNP and Push-Pull polariteiten te configureren.

Voor overige informatie kijk op www.aesensors.nl