Positiesensoren

Positiesensoren

De positiesensoren van AE Sensors voor bijvoorbeeld positiedetectie, worden gebruikt voor objectdetectie. Afhankelijk van het te detecterende materiaal worden verschillende sensoren ingezet. Dit om objecten betrouwbaar en contactloos vast te leggen. Bij AE Sensors weten wij hier alles van. Het voordeel van positiesensoren ligt in het contactloze scannen van componenten.

Dankzij de mechanische compatibiliteit kunnen bijvoorbeeld oude positieschakelaars eenvoudig worden vervangen door sensoren. Schakel AE Sensors in voor het juiste product voor uw vraagstuk! Neem contact met ons op voor meer informatie.

AE Sensors voor positiesensoren en meer!

Naast positiesensoren kunt u bij AE Sensors voor veel meer terecht. Denk hierbij aan sensoren voor toepassingen als trilling en versnelling, niveau opmeters, flow meters, data acquisitie en nog veel meer. Bij AE Sensors staan wij voor u klaar en helpen u graag aan een passende oplossing. Door onze jarenlange ervaring is geen vraagstuk te complex voor ons.

Daarnaast kunnen wij onze producten testen in ons eigen test- en kalibratieruimte. Ook vervaardigen wij alle sensoren in onze mechanische werkplaats. Hierdoor kunnen wij ieder maatwerk voor u maken. Niks is te gek voor AE Sensors. Meer weten over ons aanbod? Bekijk dan eens onze website. Uiteraard staan onze medewerkers voor u klaar om uw vragen te beantwoorden.

We zijn niet voor niets al meer dan 25 jaar een begrip in de wereld van sensoren, dus stel uw vraag en wij helpen u verder!

Kom in contact

Heeft u een vraag over onze sensor- en meetoplossingen? Neem direct contact met ons op. Dit kan telefonische via +31 (0)78 621 31 52 of stuur uw vraag per mail naar aesensors@aesensors.nl. Wij helpen u graag met het selecteren van de meest geschikte oplossing voor uw applicatie. U kunt via de website ook direct een offerte opvragen of contact opnemen via het contactformulier. Tot snel bij AE Sensors.